winethu Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Jestem rozczarowany. Kupiłem replikę wczoraj. Sformatowałem pakiet. Wsadziłem pakiet (8,4 3000mAh NiMh ) w kolbę, dokręciłem. Przygotowałem stockowy magazynek zapiąłem do mojej niuni (kulki 0.25). Przymierzyłem w stado puszek po piwie pierwsza seria bez problemu, pojedynczy około 3 strzałów poszło gładko. Chwila odpoczynku. Znowu mode auto i? Szczęk w środku tak jakby zębatki tarły o siebie :/ nie rozumiem. Pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło. Nie otwierałem chce zanieść do sklepu żeby mi wymienili :/ Quote Link to post Share on other sites
putinn Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Spróbuj wyregulować silnik, dokręć go :) a jeśli nie silnik to nie obejdzie się bez rozkręcania niestety. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Odkręć śrubę w spodzie chwytu pistoletowego i przez otwór włóż imbus (rozmiar 2mm bodajże). Dokręć o 1 obrót i spróbuj strzelić, jeżeli strzał padnie to dokręcaj lekko i strzelaj na przemian. Jeżeli dźwięk mechaniki będzie robił się coraz gośniejszy to odpuszczasz lekko, to samo jeżeli zębatki się zblokują. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts