Jakimpl Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Witam. Na ostatniej strzelance po serii na trybie auto M93RII KWA w połowie maga się zaciął. Przy kolejnej próbie zaczął strzelać co 2 kulkę ... jedna leci normalnie jedna sie zacina w lufie ... chyba na gumce, po opuszczeniu lufy i lekkim wstrząsie wypada swobodnie z lufy. Po odkręceniu hopa na maxa czyli wsumie bez hopa, replika strzela normalnie ... zauważyłem że gumka podczas 6 miesiecznego użytkowania lekko się wysunęła z lufy i wystaje bardziej niż zaraz po zakupie. Czy to może być sama gumka czy może coś jeszcze bo nie bardzo wiem za co się brać a nie chce niczego dodatkowo spaprać. Quote Link to post Share on other sites
Hunter1716 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Miałem podobny problem kiedyś. Sparwadź gumke hop-hup (jeśli jest rególowana) czy nie jest za mocno skręcona jesli masz rególacje imbusem lub wyciągnij ją oczyść. PZDR Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Miałem podobny problem kiedyś. Sparwadź gumke hop-hup (jeśli jest rególowana) czy nie jest za mocno skręcona jesli masz rególacje imbusem lub wyciągnij ją oczyść. PZDR Człowieku, pisz po polsku albo nie zagrzejesz tu długo miejsca.... Raz już bana miałeś, następnym razem będzie perm... Quote Link to post Share on other sites
konrad_es Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Spróbuj też przeczyścić lufę wyciorem, może nazbierało się w niej kurzu. Quote Link to post Share on other sites
Jakimpl Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Całą replikę już czyściłem ... ale może faktycznie powinienem rozebrać hop-up. W sumie może faktycznie coś tam siedzi. Dzięki za odpowiedz, jak wykryję co to za usterka na pewno napisze. Pozdro all Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts