rexodos Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Grał już ktoś w nowego Turoka. Moim zdaniem jest to całkiem fajny przerywnik w oczekiwaniu na prawdziwe nowości napewno lepszy niż słabiutki Front line. No i kapitalne animacje w zabijaniu nożem :):):) pomijam że gra zajmuje z 16 GB a przechodzi się ją w 2 dni spokojnego grania hehe ! Pamietam jeszcze starego Turoszka gdzie można było przedtestować swojego 3dfixa zagrube pieniądze, aż się łezka kręci :cry: :cry: :cry: Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ta gra jest do niczego dla mnie fuj nie podobała mi się. Grywalnosc jest szczególnie do nieczego. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Gralem w demo. Gameplay - zenujacy. Grafika troche "niedzisiejsza", jedynie oswietlenie ladne. Ogolnie nie przykul mnie, na pewno nie chce w to grac. Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 nie wypowiadac sie po demie , własnie koncze całosc i musze powiedziec (a wiem co mowie) ze ta gra jest conajmniej fajna , nawet stwierdze ze jest dobra ;-) Własnie wg. mnie gameplay jest świetny , gra pozniej ma dobry klimat. Ogolnie daje jej mocne 5+ Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Chyba demo wypuszcza sie po to by zachecic do zakupu pelnej wersji? U mnie demo wywolalo efekt dokladnie odwrotny... Ale winszuje, jezeli nie grajac w demo z miejsca kupiles pelna wersje. Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) nie kupiłem , ale nie o to chodzi .... w kazdym razie , naprawde polecam pozniej robi sie bardzo fajny klimat 8) napewno jest lepsza niz frontlines, obydwa poprzednie turoki i jesli chodzi o gameplay to bije crysisa na głowe + łamie mu ręce ;-) naprawde bardzo miłe zaskoczenie Edited June 8, 2008 by kwadrat005 Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 nie kupiłem , ale nie o to chodzi .... A wedlug mnie o to. Na tym forum nie dyskutujemy o piratach... Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 z tego co wiem nie dyskutujemy o sposobie zdobycia gdy , tylko o samej grze prawda ? Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Żadnych osobistych wycieczek. Maxavelli nie nadużywaj postaci Jezusa do celów prześmiewczych. Obydwaj nie rozwalajcie forum dużymi obrazkami. Posty poleciały. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts