Ruryk Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Witam Mam pytanie związane z ładownicą podaną w tytule tematu - dokładniej mówię o tym http://www.allegro.pl/item373919438_dwukom...gb_dpm_irr.html Czy taka ładownica podejdzie pod pas LC-2 ? (Moja ładownica molle z miwo siedzi na alice) Dziękuję za odpowiedzi Ruryk ( Pytanie nadaję się do zielonych ale nie mogę tam zakładać temtu ) Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Tak, spasowac spasuje, ale bedzie mniej stabilnie trzymac sie niz przy pomocy klipsow ALICE (co wiecej w przypadku mocnego szarpniecia ladownicy moze, ale nie musi, wszystko zalezy od napow, zostac zerwana z pasa - oryginalne pasy brytyjskie maja dodatkowe przegrodki w ktore wchodzi bolec z tych ladownic (sie to nazywa chyba T-ring przynajmniej tak jako czesc zapasowa jest czesto okreslane) Quote Link to post Share on other sites
Ruryk Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Dzięki za odpowiedz , chyba zaryzykuję i zamówię - w razie czego zostanie prowizorka :P. Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Z LC-2 jej nie zerwiesz bo ma dwie szlufki, które przeplatasz przez pas, oprócz tego dwa T-ringi (których nie masz jak zaczepić na pasie od Alice). O ile nie wykombinujesz mocowania jakiegoś (np. opaskami zaciskowymi) to będzie Ci latać po pasie. Jak coś to polecam pas od PLCE. Na nim trzyma się pięknie (dedykowany) a części Alice też trzymają się bardzo dobrze. Edit Literówki Edited June 8, 2008 by zolzemon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts