Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

wtyki duzy / mały . Problem

Recommended Posts

Siema . mam taki problem jeżeli w mojej m16 well , są małe wtyki a bateria z małym wtykiem ugotowała mi sie . Wiec kupie nową baterie na duzy wtyk a np na specshopie kupić duży wtyk i wymienić w kablach , ?? tak ?? . czy jakieś inne rozwiązania są . Pozdro

Jak masz kasę to kup po prostu przejściówkę, najbezpieczniej tylko dobrze sprawdź która pasuje.

Jak chcesz zaoszczędzić te 10 zl i bawić się w dorabianie to bezpieczniej wymienić wtyczke w aegu niż baterii, nie pamiętam ile kosztowała, z 4 zł? ale trzeba dobrze ścisnać potem dwa "bolce" na kablach tak, żeby się wbiły w izolację bo inaczej łatwo będą spadać z kabli z całą wtyczką a "na polu" to się bardzo źle składa.

Ja bym kupił po prostu przejściówkę - zawsze się przyda, np jakby Ci padła bateria i ktoś miał pożyczyć z małym wtykiem itp.

doba , dziski chłopaki . A mam taki problem , mianowicie miałem starą baterie 7,2 V pasująca do guna . naładowałem ją do koło 80 % i zero reakcji karabinu ;/ a bezpiecznik jest ok . wiec co to może być ?

a czy przypadkiem bateria nie jest za słaba? :lol: u mnie w m14 7,2 nawet tłoka nie ruszy.