f0st3r Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Kupował ktoś coś tam? ;> Quote Link to post Share on other sites
Szafek Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Elektryki za 99 zł z zasięgiem 30m. Dziękuje postoje Quote Link to post Share on other sites
Spartan74 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Usiłowałem porozmawiać przez telefon, hm... no cóż.....zrezygnowałem :!: Quote Link to post Share on other sites
Julian10 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Dla mnie wszystko ok. Przesylke dostalem po 2 dniach. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Aneta Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Ten sklep to jakaś pomyłka zamówiłam tam 1 kwietnia 3paczki kulek, i niestety do dziś ich nie dostałam, zero kontaktu mailowego już nie wspomnę o telefonicznym cały czas się zgłasza poczta głosowa, z mojej strony ogromny - Quote Link to post Share on other sites
Spartan74 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ten sklep to jakaś pomyłka zamówiłam tam 1 kwietnia 3paczki kulek, i niestety do dziś ich nie dostałam, zero kontaktu mailowego już nie wspomnę o telefonicznym cały czas się zgłasza poczta głosowa, z mojej strony ogromny - .... :uśmiech: sorki nie mogłem się powstrzymać :uśmiech: ale 1 kwietnia to pryma aprylis :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts