Alien1991 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) Wiec mam jeszcze pytanie. Na sam spod (chodzi mi o ta czesc co przylega do ciala), musze ja zlozyc z dwoch nalozonych na siebie platow cordury czy wystarczy jedna, i obszyc ja ta lamowka? Skad wziasc lamowke? To jest juz na poczatku takie fajne zagiete ze tylko wkladam tam material i szyje? Czy sam musze to zaginac? Co byloby lepsze, zrobic ja z tymi paskami jako modulowke i przypiac sobie potem kieszenie tak jakbym chcial czy lepeij zaplanowac i przyszyc je na stale? W jakiej odleglosci od siebie powinny byc te paski? Co do samego szycia kieszen? Czy mam najpierw wyciac sobie tak jakby siatke kieszeni (cos jak rozlozenie kostki)? Narazie nie mam wiecej pytan :) Edited July 2, 2008 by Alien1991 Quote Link to post Share on other sites
ghost666 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Po pierwsze wejdź na http://nic.konto.avx.pl/kamizelki i poczytaj. Tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania. Taśmy, lamówki, rzepy etc przy dobrych wiatrach kupisz w pasmanterii - na początek wystarczają, potem chce się coś lepszego, ale to potem. Jeżeli masz więcej pytań, to odezwij się do mnie. Troszkę się znam na szyciu, a w dodatku mam czas Ci poopowiadać co i jak :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts