F4RR3LL Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Kup gumkę systemy sylikonową i miodzio. No to z kolegami na czaterii pisz for, a na forum pisz po polsku. Możesz pisać po polsku bo nie rozumiem? Na razie kupię preckę ale Prometheus bo w specshop sa po 199zł wiec 0 50zł nie chodzi. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Coś bida u ciebie kolego w tym G3. Ja w emce na M110 guardera i Bu systemy mam kolo 405-410fps. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Sorry takie pytanie czy Bore-Up ci wyciszył replikę? Bardzo bym prosił abyś trochę o tym napisał bo mnie to bardzo interesuje ;-) Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Ja na Twoim miejscu bym wymienił sprężynę na Systemę M120. Będziesz mieć na pewno te 430fps wtedy. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Chodzi ci o mnie? BU zmienił odgłos uderzenia ale nie wyciszył. Na M120 było więcej niż 430 ;) dlatego zostałem przy M110 bo na M120 wychodziło za dużo ;) Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Nie nie. O tego pechowca z Gietą. Sorry za takie pytanie ale czemu na YouTube GunFire Chanel G3 RAS jest cały czarny a na stronie kolba i chwyt pistoletowy są zielone. Fajne są i pewnie by mojemu kumplowi by się podobał. Edited October 27, 2008 by F4RR3LL Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Polecam tę stronkę: http://www.filairsoft.com/forum/showthread.php?t=16897 Super foty i recka po angielsku do G3 SG/1 Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Witam, ;-) nie chciałem zakładac nowego tematu, więc skoro mowa tu o G3 JG chciałbym zadać pytanko, jestem posiadaczem G3 RAS JG, :killer: wymieniona lufa na precke Systemy i gumka na silikon Guardera, całość kupiona i zmontowana u Krakmana. Z gumką jest problem, a mianowicie jest baaardzo mocny HU, najlzejsze kulki jakie nie "idą" w górę [przy HU ustawionym na zero] to .28g. :-F Jestem całkowicie zielony, nigdy nie zaglondałem do wnętrza zadnej repliki [poza scorpionami z bazaru kiedyś :P] i nie wiem co moze byc tego przyczyną :poddanie: :poddanie: , bardzo proszę o pomoc, nie wiem jak sie do tego zabrać. :poddanie: POZDRO :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Przyczyna: kupiłeś gumkę Guardera. Idę o piwo że jak byś kupił Systemę to by tak nie było. Może coś z dystanserem albo w ogóle z komorą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts