Sundowner Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Używał ktoś butów na tym wynalazku minimalisty ? Altama, Belleville - są dostępne na tej podeszwie, w bardzo sensownych cenach. Tylko jak ona sie sprawdza w całym przekroju terenów ? Quote Link to post Share on other sites
super Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 śliskie na trawie, na skałach i na śniegu zabójcze ale dają radę skórka przyjemna -wygodne miałem dwie pary ładnych parę lat temu Quote Link to post Share on other sites
Sundowner Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Jak z powierzchniami twardymi - beton/asfalt ? Właśnie najbardziej mnie interesuje jak się sprawuje na betonie i w lesie. Zapewniają choć minimalną amortyzację, czy jak Desanty - działają jak chodaki ? Na zimę i tak inne buty są potrzebne. Quote Link to post Share on other sites
super Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 chodziłeś w junglach ? albo w pustynnych panamach ? to ta sama klasa butów jeśli chodzi o amortyzację wsadzisz lepszą wkładkę ze sportowych salomonów i możesz biegać ..ale marsz 40 km poczujesz dogłębnie Quote Link to post Share on other sites
Sundowner Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 No, to chyba wszystko co chciałem sie dowiedzieć 8-) Dzięki wielkie! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts