kombo Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Witam. Mam replikę M4A1 G&P z asgshopu i strasznie ma duże luzy mid-cap w gnieździe i dlatego chciałem się dowiedzieć z jakiego sklepu i jakiej firmy mogę kupić magazynki (mid-cap lub hi-cap) które bedą pasowały do tej emki i nie będą miały luzów w gnieździe. Jeśli nie ten dział to sory. Z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 GP tak mają - ja używam low-capów GG. Pasują idealnie i mają właściwe wymiary ( chyba jako jedyne..? ). Poza tym hi-capy są dla... mięczaków! 8) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
kombo Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 A w jakim sklepie kupowałeś, jeśli można wiedzieć? Pasują idealnie, czyli mam rozumieć, że nie mają żadnych luzów w emce G&P? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Tak, nie mają żadnych luzów - kupowałem w specshopie: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2293 Mają też fajną ceche polegającą na tym, że można wystrzelić całą zawartość magazynka - czyli nie tak jak w innych low i mid-capach po wyjęciu magazynka żadne kulki nie wypadają... Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
kombo Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Wielkie dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts