Aexalven Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 No niestety mam problem z tą repliką, myślałem, że to wina magazynka niestety nie. Problem jest taki, pistolet najwyraźniej nie pobiera gazu. Po załadowaniu magazynka i naciśnięciu spustu zamek tylko uderza a kulka nie wylatuje, nie ma wystarzału. Jak mogę to naprawić nie udając się do serwisu? Jak rozłożyć dziada nie posiadając instrukcji? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Przeładowujesz zamek normalnie? czy odciągasz tylko kurek? Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 Jak najbardziej normalnie. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Zdejmij zamek i upewnij się, że wystający element po lewej na wysokości blokady spustu chodzi gładko. Po odciągnięciu kurka wciśnięcie tego cycka powinno spowodować odbicie elementu uderzającego w zawór. Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Znowu to samo, wciskam cysia po odciągnięciu kurka, owszem, odbija pięknie, ale niestety nie strzela po zamontowanie z powrotem zamka... Jest jeszcze jakiś domowy sposób, czy odsyłać na gwarancję? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts