filon_swaj Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) Witam, posiadam RK-05 - AK74 MN i planuję trochę go stuningować czyli wstawić precę, wymienić gumę HU (Systema) i komorę HU. Nie bardzo znam się na komorach ani na tym jakie firmy produkują najlepsze komory do AK, więc za bardzo nie wiem czym się kierować przy jej wyborze. W oko wpadła mi >KOMORA< King Arms za 60 zł na capri asg. Poleccie od siebie jakieś dobre komory i dajcie linki. Edited July 1, 2008 by filon_swaj Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Nie wiem czemu chcesz ją zmeniać. Regulacja działa dobrze, problemów ze szczelnością nie ma :roll: Quote Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 W niekórych egzemplarzach ta komora jest mocno spier... i wypadałoby ją wymienić też to kiedyś analizowałem i doszedłem że tak king armsa to jest optymalny wybór na asghsopie jest ona troche taniej:D Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 0l0 jeżeli twierdzisz, że jest OK to co oprócz wymiany lufy na Elementa i gumki HU na Systema radziłbyś wymienić ? Mi w tej komorze przeszkadza głównie to że wejście na kulki, przy wkładaniu magazynka przybierało taki kwadratowy kształt co powodowało że kulki nie wchodziły i musiałem rozszerzać do odpowiednich kształtów to wejście. Teraz to już tak mocno nie dolega, ale miałem taką idee żeby to wymienić , ale skoro mówisz, że ok to zostawię. Sory za OT, ale takie pytanko jakie magi najlepiej by pasowały do tego kałacha (RK-05). Nie hi-capy mogą być real, low lub midy. Jak już będą magi to w coś trzeba bedize je włożyć, więc jakie kupić oporządzenie do lasu, w którym nie występuje bardzo gęsta roślinność, lasek sosnowy dosyć ciasny ( małe odstępy, między drzewami). Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Jak masz plastikowe łożyska to zmień je na kulkowe lub ślizgowe stalowe, można też włożyć łożyskowaną prowadnicę. W zasadzie to wystarczy, chyba, że chcesz mieć więcej niż 420fps. Quote Link to post Share on other sites
filon_swaj Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Jeśli możecie to napiszcie które łożyska i prowadnice kupić na Specshopie do mojego AK. Łożyska Prowadnice Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts