Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam, posiadam RK-05 - AK74 MN i planuję trochę go stuningować czyli wstawić precę, wymienić gumę HU (Systema) i komorę HU.

Nie bardzo znam się na komorach ani na tym jakie firmy produkują najlepsze komory do AK, więc za bardzo nie wiem czym się kierować przy jej wyborze.

W oko wpadła mi >KOMORA< King Arms za 60 zł na capri asg.

Poleccie od siebie jakieś dobre komory i dajcie linki.

Edited by filon_swaj

0l0 jeżeli twierdzisz, że jest OK to co oprócz wymiany lufy na Elementa i gumki HU na Systema radziłbyś wymienić ?

Mi w tej komorze przeszkadza głównie to że wejście na kulki, przy wkładaniu magazynka przybierało taki kwadratowy kształt co powodowało że kulki nie wchodziły i musiałem rozszerzać do odpowiednich kształtów to wejście. Teraz to już tak mocno nie dolega, ale miałem taką idee żeby to wymienić , ale skoro mówisz, że ok to zostawię.

Sory za OT, ale takie pytanko jakie magi najlepiej by pasowały do tego kałacha (RK-05). Nie hi-capy mogą być real, low lub midy. Jak już będą magi to w coś trzeba bedize je włożyć, więc jakie kupić oporządzenie do lasu, w którym nie występuje bardzo gęsta roślinność, lasek sosnowy dosyć ciasny ( małe odstępy, między drzewami).