Boholt Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Czy słyszał ktoś o kopii ingrama elektrycznego? Lubię tę broń, ale wydaje mi się trochę za droga jak na mój portfel ;) Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Witam W Specshopie mają replikę MAC 10 ale kosztuje 850 złotych, innej nie udało mi się znaleść w chwili obecnej , z kolei na taiwangun mają repliki ale MAC 11, nie wiem czy by Tobie to odpowiadało, w tym przypadku przedział cenowy jest lepszy (350-415 zł). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Boholt Posted July 8, 2008 Author Report Share Posted July 8, 2008 No ok odpowiada mi cena :) ale nie napęd O.o chciałem bardziej elektryka... bo słyszałem że ten od Krakmana jest cholernie gazożerny :/ a w SpecShopie jest właśnie ta droższa wersja na którą mnie obecnie nie stać :/ Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Fakt, mają napęd gazowy, zasugerowałem się tym, że były w dziale AEGów :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts