patryk14 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Zastanawiam sie, miedzy tymi dwoma replikami. Bylem juz zdecydowany na CM.028, ze wzgledu na dlugosc lufy i akumulatoru large. Ale jest troche dlugi, a wersja ze skladana kolba mnie nie interesuje. Plusy Boyi to oczywiscie wyglad, i ze jest kompaktowy. Ale tu sie martwie o batke i zasieg+rozrzut, ze wzgledu na krotka lufe. Wiec niewiem czy kupic AKS-74U za 399zl czy AK47 za 299zl. Ceny krakmana, taniej nieznalazlem. Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Na forum są tematy o obydwu replikach, poczytaj sobie plusy i minusy przytoczone przez ich użykowników. Od siebie mogę jeszcze dodać, że do Cymy nie jestem jakoś przekonany i jeśli miałbym kupować kałasza to brałbym Boyi. Quote Link to post Share on other sites
patryk14 Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Dzięki, już wybrałem. Można zamknąć ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts