yoyo91 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Mam problem z moim G3 SAS (well) Bateria po podłączeniu bardzo szybko się nagrzewa i po naładowaniu oddałem tylko cztery strzały, po którzy się od razu rozładowała. Od razu napiszę, że czasami ładowałem ją zbyt długo. Help. Quote Link to post Share on other sites
kicha29 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Prawdopodobnie ja zagotowales. Jesli masz pakiet to musialbys go rozebrac i sprawdzic kazda cele z osobna czy jest dobra ,bo moze sie okazac ,ze tylko jedna jest uszkodzona. Wtedy kupisz sobie taka sama zlaczysz i bedzie smigac caly zestaw jak nowy. Quote Link to post Share on other sites
hikossi Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ja sie podepne pod temat. Mam taki problem, że nówcia bateria large z takim też wtykiem ładowałem ładowarką odpowiednią oczywiście, tylko przez przejsciówkę bo miała wtyczke malą. Niestety nie działa teraz ani batka ani ładowarka. Zjarały sie? Ładowarka jest od krakmana dostałem ja razem z batka FIREFOX 9.6 2000mah a ładowałem batke 9.6 4000mah również FIREFOX. Aby być pewnym czy moge ładować ów batke, skontaktoawłem się z krakmanem, powiedzieli że tak. Quote Link to post Share on other sites
kicha29 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Moze byc ,ze pomyliles bieguny i teraz wszystko powiedzialo tobie papa. Quote Link to post Share on other sites
hikossi Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Jeśli już to nie ja pomyliłem bo nie ja robie batki. Faktycznie z niej kable są na odwrót pociągniete teraz zauważyłem Quote Link to post Share on other sites
Foox Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) I ja się podepnę pod temat, bo problem podobny, tylko nie wiem czy z batką z elektyką w AEGu. Mam standardową batkę jaką dają do G3 SG/1 [JG] tj. NiCd 1500. Ładuje i rozładowuję ją na wyczucie, bo mam tylko chińską ładowarkę. Po pierwszym nałdowaniu śmigała super, lecz potem to tylko kilka seri i batka zdycha. Potem tylko replika mlesi, ale nie strzela. Problem może być z batką czy może przebicie jakieś mam w replice? Edited July 19, 2008 by Foox Quote Link to post Share on other sites
kicha29 Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 A podlaczyles inna baterie do repliki czy tylko swoja ? Bo jak nie to wez od jakiegos znajomego bateryjke podlacz i sprawdz jak sie wtedy zachowuje bron. Jesli wszystko bedzie smigac to stawialbym na uszkodzona bateryjke (chociaz zawsze mozesz jeszcze podlaczyc twoja batke u znajomego i tez sprawdzic jak u niego sie spisuje) Quote Link to post Share on other sites
Foox Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 No i zapomniałem dopisać, że nikt w okolicy nie ma wtyczki large niestety :(. Jakoś bd musiał to sprawdzić. Dziś sprawdzę kabelki z replice, może to ich wina. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts