Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Mam problem z moim G3 SAS (well) Bateria po podłączeniu bardzo szybko się nagrzewa i po naładowaniu oddałem tylko cztery strzały, po którzy się od razu rozładowała. Od razu napiszę, że czasami ładowałem ją zbyt długo.

Help.

Prawdopodobnie ja zagotowales. Jesli masz pakiet to musialbys go rozebrac i sprawdzic kazda cele z osobna czy jest dobra ,bo moze sie okazac ,ze tylko jedna jest uszkodzona. Wtedy kupisz sobie taka sama zlaczysz i bedzie smigac caly zestaw jak nowy.

Ja sie podepne pod temat.

Mam taki problem, że nówcia bateria large z takim też wtykiem ładowałem ładowarką odpowiednią oczywiście, tylko przez przejsciówkę bo miała wtyczke malą. Niestety nie działa teraz ani batka ani ładowarka. Zjarały sie?

Ładowarka jest od krakmana dostałem ja razem z batka FIREFOX 9.6 2000mah a ładowałem batke 9.6 4000mah również FIREFOX. Aby być pewnym czy moge ładować ów batke, skontaktoawłem się z krakmanem, powiedzieli że tak.

• 2 weeks later...

I ja się podepnę pod temat, bo problem podobny, tylko nie wiem czy z batką z elektyką w AEGu. Mam standardową batkę jaką dają do G3 SG/1 [JG] tj. NiCd 1500. Ładuje i rozładowuję ją na wyczucie, bo mam tylko chińską ładowarkę. Po pierwszym nałdowaniu śmigała super, lecz potem to tylko kilka seri i batka zdycha. Potem tylko replika mlesi, ale nie strzela. Problem może być z batką czy może przebicie jakieś mam w replice?

Edited by Foox

A podlaczyles inna baterie do repliki czy tylko swoja ? Bo jak nie to wez od jakiegos znajomego bateryjke podlacz i sprawdz jak sie wtedy zachowuje bron. Jesli wszystko bedzie smigac to stawialbym na uszkodzona bateryjke (chociaz zawsze mozesz jeszcze podlaczyc twoja batke u znajomego i tez sprawdzic jak u niego sie spisuje)