HUGO_HUGO Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Witam,czy położenie otworu w cylindrze typu 1 do kropusu jest istotne czy jak sie założy tak ma działać ? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) No ogólnie ma być otworem ku tyłowi gb ;-) . Inaczej będziesz mieć jakieś 40 fps jeśli w ogól jakiekolwiek. No i zależnie od tego w jakich warunkach sie strzelasz, otworem na bok gb jak ogólnie twoja replika pozostaje czysta, lub otworem do dołu (do popychacza) jeśli zwykle ją "ciorasz" w piachu i innych pyłach. Edited July 12, 2008 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 po moim pierwszym rozkręcaniu repliki założyłem właśnie cylinder odwrotnie i kulki leciały na jakieś 1-2 m :wink: zamierzchle dzieje :-F Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 To ja wiedziałem że cylinder "dziurom" do tyłu(w stronę kolby) tylko nie wiedziałem czy położenie tej "dziury" (góra/dół) jest ważne :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts