Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy to prawdziwy mundur Specnazu ?

Recommended Posts

Mam do was pytanko bo pogrywam sobie w COD4 i mozna tam wybrac kolesi w umundurowaniu Specnazu. Czy koles o nicku SonU na tych 2 screenach ma prawdziwy mundur Specnazu czy tak go tylko ubrali autorzy tej gry ? (hmm tylko nie wiem czy dacie rade rozpoznac cos na tych screenach). Moze niektorzy z was tez pogrywaja w ta gre wiec beda wiedziec o co mi dokladnie chodzi :-o

0e3d65184bf332a0m.jpg

35f6be794043902am.jpg

Jesli mozna dostac gdzies bluze (bo glownie o to mi chodzi) w takie maskowanie i jesli rzeczywiscie jest to umundurowanie Specnazu to bylbym wam bardzo wdzieczny za kazda informacje bo chcialbym skompletowac sobie podobny zestaw do zabawy w ASG.

Po tych screenach niewiele widać ale wg. mnie snajper ma na sobie mundur GORKA lub letni mundur VDV oliwkowy. Kamizelka to JEGER albo M23 PIONIER.

Odnośnie żołnierza z AKM w arafatce to ma na sobie mundur w kamo "las" lub

"Tigr" ale raczej to będzie Las. Co kroju nie wiem co to jest bo po screenach tego nie widać (może to jest M21 albo "Bekas"). Kamizelki nie widać więc nie wiem co ma na sobie.

Odnośnie ruskiego szpeju to patrz na allegro, na www.redzone.com.pl albo zagadaj do Tadeusza na warrior.pl