Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mp5 nie podaje kulek na semi

Recommended Posts

Może dystanser; być może na auto jakoś ta kulka pod wpływem seryjnego nadmuchu z tłoka lekko się poddaje i za którymś razem tam strzeli.. ciężko powiedzieć.. Rozbierz – sprawdź, i jeśli masz pod ręką wkład od długopisu to wytnij na wymiar i wstaw – sprawdź.

Może magazynek [spróbuj docisnąć magazynek ku górze i strzel na semi]. Zobacz czy magazynek do końca dochodzi – spróbuj na innym magazynku.

Nie wiem, ale może ktoś następny wyjaśni :-)

Edited by biolon

Może dystanser; być może na auto jakoś ta kulka pod wpływem seryjnego nadmuchu z tłoka lekko się poddaje i za którymś razem tam strzeli.. ciężko powiedzieć.. Rozbierz – sprawdź, i jeśli masz pod ręką wkład od długopisu to wytnij na wymiar i wstaw – sprawdź.

Może magazynek [spróbuj docisnąć magazynek ku górze i strzel na semi]. Zobacz czy magazynek do końca dochodzi – spróbuj na innym magazynku.

Nie wiem, ale może ktoś następny wyjaśni :-)

heh juz wszystko ok naładowałem druga baterie ,przecczysciłem guna i strzela na semi ;D nie iwme co to był za chwilowy przestoj .

Ja nie wytrzymam z tym ... Co sie zrobiło reszta sie zepsuła ... Teraz zauwarzyłem ze cała lufa mi sie rusza na boki po ok 3mm na bok... wpływa to mocno na celnosc... Wczesniej sie nie ruszała... a w przeciagu tygodni wystrzeliłem jeden magazynek ( wtedy zepsuty) zeby go naprawic..

co o moze byc ... Jest moze w Poz ktos kto by mi pomogł zrobic z ta mp5'tka pozadek ?:D