madjong Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 No, zawsze możesz wysłać do sklepu. Quote Link to post Share on other sites
F4RR3LL Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Moim zdaniem dużo taniej wychodzi porządne zamontowanie okablowania głośnikowego, niskooporowego niż kupno markowego za ponad 100PLN. Ostatnio wymieniłem okablowanie w AK47 Cyma 028 na głośnikowe 2.5mm i ROF podskoczył tak jak nie wiem. Polecam takie przeróbki robić. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 No no to chyba taki zabieg przeprowadze. Moj kumpel duzo sie bawil w takie lutowanie itp zas ja teraz juz umiem grzebac w GB Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Co Ty, do humana chodzisz czy czego się boisz? :D www.mechbox.com i heja Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 A potem spaląsię chińskie blachy stykowe i koniec końców będziesz musiał kupić markowe okablowanie. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Nie wiem jakie styki robią w JG, ale z tego co mi wiadomo jeśli chodzi o " wnętrzności ", jest to najlepszy chiński producent. W P&J taki zabieg niewielkie robi wrażenie na sprzęcie. Może dlatego, że nie ma tu klasycznych styków, a przełącznik - ale nie zmienia to faktu że daje radę ładnie ciągle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts