SPAWACZ85 Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Czy jest jakaś osoba na forum która mogła by mi pomóc w pewnej sprawie.......mianowicie ,chciałbym zamontować ris boczny do AK 47 031 CYMA. Wiem że w innych modelach są zaczepy do risa na body lecz w moim niema:/. I dlatego prośba o pomoc. Czy wogóle da sie ten zaczep do risa zamontować na body? Podobno trzeba wiercic otwory w body?. Czy ktoś potrafił by to zrobić odpłatnie ? . Pozdrawiam i dzieki za wwszelką pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Stopczas Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Witaj na taiwangunie zrobia ci to za 25 zl i musisz kupic montaz za 35 zl http://taiwangun.com/?str=product&prId=783 Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Witam Można to zrobić samemu jest to bardzo proste Edited July 24, 2008 by wiesiu Quote Link to post Share on other sites
Stopczas Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Ale trzeba wyjac gearbox tak??? Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 tak Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Az takie proste nie jest- pakowanie blaszki pod śruby od srodka zahacza o GB- ja się osobiście napociłem przy tym. To był mój pierwszy rozkręcany wówczas AEG i szału dostawałem ukłądając kable. Teraz z całą pewnościa zleciłbym to komuś- zrób jak ci stopczas poradził. No chyba, że lubisz dłubać ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts