Gru102 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Witam mam 600 zł i mam prożbę możecie mi napisać jaki jest najlepszy karabin do tej ceny w miarę celny i daleki strzał ,albo tańszy ale jakiś drobny tuning co polecacie :) Pozdro (jeśli będzie z tuningiem to proszę o opis co wymienić Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 (edited) Nie ma takich cudów, nawet w erze. Weźmy np. takie M24 kosztuje ok. 800zł i na początek nadaję się tylko na ścianę, minimum drugie tyle trzeba wydać na to by coś z niego było. A tak w ogóle to jest już parę tematów o takich "karabinach wyborowych" Edited August 7, 2008 by ruffin-89 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 możecie mi napisać jaki jest najlepszy karabin do tej ceny w miarę celny i daleki strzał Stawiam na dobrą aerodynamikę i poręczność rzucania nim, większość karabinów to są długie jak kij od miotły, polecam ten kawałek plastiku, oczywiście bumerang byłby lepszy, lecz skoro stawiasz na wygląd broni. Jeszcze trochę chęci i możesz polować na małe zwierzaki wokół domu, krzywda i tak im się nie stanie. A jak mówiłeś o ostrej to zaostrzysz sobie, któryś plastikowy koniec... Widzisz, bumerang już byłby ostry, dziwne masz upodobania. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Proponuje cos takiego + mały tuning : http://www.allegrofun.pl/show/2764. Ps.nie kupisz dobrego karabinu snajperskiego do tej ceny , nawet jako baze . Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Jako baze mozna kupic warrora ale wiadomo ze to to chińskie i cholera wie co po tuningu bedzie. Quote Link to post Share on other sites
0Wilku0 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Generalnie Warrior ma dość solidne podłoże jeśli chodzi o tuning. Jeśli masz tylko 600zł na początek Ci wystarczy cały zestaw Warriora. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts