misiek666 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Oferta SpecShop'u Ktoś posiadał albo strzelał repliką czechosłowackiej myśli technicznej zwanej "skorpionem"? Czy wymagała by jakiegoś tuningu na start? Czy jest to dobra inwestycja, czy lepiej kupić jeden z droższych karabinów "made in china"? Sczerze mówiąc, to jestem bardzo zainteresowany tym PM'em, ze względu na legendarną markę i cenę nie przekraczającą moich możliwości :wink: Pozdrawiam :uśmiech: Misiek PS: Znam opcję "szukaj", ale nic się nie wyświetliło. Ręcznie przeczesałem forum i znalazłem tylko ten temat, jednak oprócz linku do zagranicznego sklepu i francuskiej recenzji (z której rozumiem pojedyńcze zdania) nie ma jakiś większych konkretów. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Strzelałem z niej. Niesamowite skupienie (lepsze niż u mnie z Promykiem) i bardzo poręczna. O małym zasięgu i chwili potrzebuje na "rozruszanie" przy strzałach. Quote Link to post Share on other sites
Purek Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Nie robiłem nowego tematu bo go znalazłem ale mało się dowiedziałem. Chciałem się zapytać jak sprawuje się ta broń? Jak można ewentualnie go stuningować? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts