Foka Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Ja uważam że lepiej mówić po polsku niż bełkotać po angielsku. oczywiscie ze tak :) ale jak po polsku nazwiesz wlasnie dwie polowki na ktore "lamie" sie M-16? :) Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Witam Odświeżacze trochę temat. Zastanawiam sie nad konwersja wersji M16A3 do SR-25. Pomijam temat tuningu wewnętrznego i chce teraz skoncentrować się na zewnętrznym. I stąd moje pytanie. Jakie tworzywo proponowali byście na dorobienie łoża? Ja zastanawiałem sie nad rurką PCV utwardzoną wewnątrz żywicą poliestrową i matą szklana. Może znacie jakieś inne godne polecenia i raczej ogólnie dostępne materiały do wykonania łoża. Quote Link to post Share on other sites
necrosx Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Nie mozna edytowac postu więc dopisze, że metal odpada bo mówimy o replice z ABSu a narazie na wymiane body mnie nie stać. P.S Raczej to będzie konwersja M16A3 do SAM-R 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts