Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kilka drobnych problemów z M4A1 boys.

Recommended Posts

Mam kilka dobnych problemów z tą bronią a raczej repliką. Więc mam 2 magazynki jeden stockowy hi-cap drugi low-cap od pj i kiedy strzelam magazynek od PJ czasami ładuje dwie kuli i gdy kończą się kulki przy zmianie magazynka dwie ostatnie wypadają po wyjęciu. W hi-capie też podobny problem nie ładuje czasami nic i po wyjęciu wypadają kulki. Nie wiem może obkleić magazynki taśmą prosze o poomoc!

P.S Proszę nie pisać że mogłem kupić replike 1 klasy to by tak nie było:)

A jeszcze jedno przysłali mi też zawieszenie taktyczne gdzie przednie mocowanie nie pasuje do broni:P Jak ktoś ma tą replike niech pomoże!

kasper: Boyi ma ten problem, że czasami nie podaje najlepiej. Kulki wypadają z bardzo prostego powodu. Magazynek fizycznie nie jest w stanie dopchnąć ostatnich kulek do komory (ze względu na długość "gardła" komory) więc ostatnie zostają zawsze pomiędzy magiem a dyszą i wypadają przy wyjęciu tego pierwszego. HajKap też nie podaje od pewnego momentu, bo w nim sprężyna popycha kulki, które są na dole, a te przekazują napór wyżej, więc jeśli ilość kulek jest zbyt mała, to już nie ma co pchać dalej.