kasper20 Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Mam kilka dobnych problemów z tą bronią a raczej repliką. Więc mam 2 magazynki jeden stockowy hi-cap drugi low-cap od pj i kiedy strzelam magazynek od PJ czasami ładuje dwie kuli i gdy kończą się kulki przy zmianie magazynka dwie ostatnie wypadają po wyjęciu. W hi-capie też podobny problem nie ładuje czasami nic i po wyjęciu wypadają kulki. Nie wiem może obkleić magazynki taśmą prosze o poomoc! P.S Proszę nie pisać że mogłem kupić replike 1 klasy to by tak nie było:) A jeszcze jedno przysłali mi też zawieszenie taktyczne gdzie przednie mocowanie nie pasuje do broni:P Jak ktoś ma tą replike niech pomoże! Quote Link to post Share on other sites
Tebow Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Wypadające kulki przy wyjmowaniu maga to normalka i jest to żaden problem. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 kasper: Boyi ma ten problem, że czasami nie podaje najlepiej. Kulki wypadają z bardzo prostego powodu. Magazynek fizycznie nie jest w stanie dopchnąć ostatnich kulek do komory (ze względu na długość "gardła" komory) więc ostatnie zostają zawsze pomiędzy magiem a dyszą i wypadają przy wyjęciu tego pierwszego. HajKap też nie podaje od pewnego momentu, bo w nim sprężyna popycha kulki, które są na dole, a te przekazują napór wyżej, więc jeśli ilość kulek jest zbyt mała, to już nie ma co pchać dalej. Quote Link to post Share on other sites
Bardos Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Wtedy odwracasz replikę do góry nogami i wystrzeliwujesz ostatnie kulki ;). Quote Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Sposobem na "Bren'a" ;]. Nie wydaje mi sie aby zawieszenie nie pasowalo. Przyjzyj sie temu lepiej. PS: Bez polskich znakow bo pisze z zagranicznej kafejki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts