StanleyMJ Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Witam, popsuł mi się po 2 strzelankach selektor ognia w m14socom agm, myśle że tylko się tam cos odkrecilo i to nic powazniejszego, ale żeby się o tym przekonać muszę rozłożyć tą broń! mam ją od wczoraj i nie mam pojęcia jak to zrobić a w instrukcji nie pisze. Prozse o szybka odpowiedz. (nie chodzi mi tu o gearboxa tylko o body) praktycznie zero srob i nic sie nie rusza zeby cos mozna bylo wykrecic czy wyciagnac... Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Witam, popsuł mi się po 2 strzelankach selektor ognia w m14socom agm, myśle że tylko się tam cos odkrecilo i to nic powazniejszego, ale żeby się o tym przekonać muszę rozłożyć tą broń! mam ją od wczoraj i nie mam pojęcia jak to zrobić a w instrukcji nie pisze. Prozse o szybka odpowiedz. (nie chodzi mi tu o gearboxa tylko o body) praktycznie zero srob i nic sie nie rusza zeby cos mozna bylo wykrecic czy wyciagnac... odczepiasz osłonę spustu, potem wykręcasz nakładkę rury gazowej,potem wykręcasz imbus widoczny z przodu pod tłumikiem,następnie wyciągasz część metalową z łoża,takie to trudne?? Quote Link to post Share on other sites
wish Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 na youtubie wpisz "m14 takedown" jest tam kilka filmików. Jest też dobra stronka gdzie na fotach pokazane jak rozebrać M14 TM (myżlę że z AGM będzie podobnie) ale niestety w pracy nie mam do niej linka myślę że jak w googlech wpiszesz to co na you tubie to też znajdzie. Ja na podstawie fotek dobierałem się do HU. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
StanleyMJ Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 wielkie dzięki, faktycznie nie tak trudno go rozebrać ;] chociaz trudniej niz cyme ;] Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 FILMIK Dla potomnych - opowiedziane po angielsku ale chyba każdy zrozumie..... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts