CAT Shannon Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Niepokoi mnie brak jakichkolwiek dalszych informacji odnośnie Wędrzyna. Miejmy nadzieję, że nie oznacza to, że zaistniały okoliczności przeciwne, które spowodują kolejne fiasko nadziei na spotkanie maniaków.... Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 tym bardziej, ze nawet z punktu widzenia organizacyjnego nikt nie zbiera zapisow, wplat itp. narazie nic nie ma oprocz slownej deklaracji Andego ... ... nie chce zapeszac, ale rozumiem, ze organizatorzy zdaja sobie sprawe z odpowiedzialnosci jaka ponosza.. Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 jaką ponoszą odpowiedzialność? z tego co wiem żaden z organizatorów nie zajął żadnego oficjalnego stanowiska jak dotychczas wiec nie poniesie żadnych konsekwencji zawsze może się wykpić. Quote Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 12-13 czerwca wypada dokładnie na samym początku mojej sesji, czy mógłby mi ktoś zagwarantować, że jest to termin ostateczny, a nie tylko taki podany na odczepnego? Bo wszystko na to wskazuje. Ładny banerek na stronie sklepu informuje, że niedługo będą jakieś informacje... ale informuje od dość dawna. Mam pytanko do szanownych organizatorów - kiedy (o ile wogóle) pojawi się jakaś lista zgłoszeń? Do imprezy pozostało zaledwie 9 tygodni... Czy wszystko będzie robione na ostatnią chwilę? Jeszcze jedno pytanko - czy po zamknięciu listy obecności będą dokonywane jeszcze jej korekty? Chodzi mi bardziej o możliwość dopisania osobnika, niż o jego skreślenie. Bo wykładowcy bywają bardziej kapryśni niż wojsko... Aha... no i ja też podpiszę się pod zapytaniem o wysokość wpisowego. Może wreszcie ktoś to przeczyta i odpowie... Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Robal ale to jest watek o tommygun, po co gadasz o camo? Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 I jak tu lubić Wojsko Polskie... :roll: Szkoda, że nie będzie Wędrzyna... :-( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts