Ruda Max Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Witam wszystkich. Chcielibyśmy serdecznie podziękować Społeczności ASG z całej Polski, że zaszczycili nas swoją obecnością na V Międzynarodowym Zlocie Pojazdów Militarnych w Bornem Sulinowie. Zabawa była świetna !! Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia na następnych Zlotach. Pozdrawiamy z Bornego. Ruda i Ślimak Link to post Share on other sites
birk Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 W imieniu Black Hawk Wałcz, dziękujemy za gościnę i miłą współpracę. Pozdrowienia dla wszystkich. I przypominam o specjalnych zaproszeniach na LW2 do Wałcza dla Rudej i Ślimaka! Link to post Share on other sites
Blejdas Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Nie.. to my dziękujemy Wam (Ruda i Ślimak) ;) Link to post Share on other sites
w1cked Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Chociaż do Bornego mam kilka km to nie mogłem być, bo byłem za granicą... :(:( Jak to się mówi, tak blisko a tak daleko... :) Słyszałem wiele dobrego i żałuje, że mnie nie było ;) Link to post Share on other sites
combat Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Combat Złotów również dziękuje za mile spędzony czas i miejsce w sztabie "majówkowym" Link to post Share on other sites
asmo Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 my też dziekjemy i pozdrowienia dla ekipy która spała z nami w budynku przy ognisku:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts