CIUPAK1 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Posiadam MP5,i ostatnio ułamała mi się rączka przeładowania jak ja mogę przykleić/umocować w swoje miejsce.Po pierwsze ja sie dostać do tego miejsca gdzie było owa rączka przymocowana(jakby co ,mam czym to przykleić nawet mógłbym to przyspawać jeżeli jest konieczność).Nie pytajcie mnie po co mi ta raczka działająca. Foto: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Muszkę demontuje się przez odkręcenie i wyjęcie uszka do zawieszenia. "Rurę" (to nad lufą, do dziś nie wiem jak to się nazywa :lol:) trzyma jedna śruba, przed regulatorem hopka. Jak ją wykręcisz to cała ta rura powina dać się zsunąć do przodu. Zazwyczaj ta rączka jest montowana śrubą, widoczną przez otwór powstały po zdemontowaniu muszki. Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Dobra,odkręcam śrubkę trzymająca uszko wyciągam uszko i co dalej mam wyjąć muszkę ,ale nie wiem jak niby po prostu mam wyciągnąć ale boję się że go jeszcze bardziej zniszczę przód mojej mp5-tki.Może komuś to pomoże mój karabin to WELL R5B.Może w tym modelu nie można zdjąć tej muszki. Mogę porobić dokładniejsze zdjęcia czy co ś byle by pomogło te muszkę to wktórą stronę odciągnąć czy coś,bardzo bym prosił o jakieś rady. Quote Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Dobra,odkręcam śrubkę trzymająca uszko wyciągam uszko i co dalej mam wyjąć muszkę ,ale nie wiem jak niby po prostu mam wyciągnąć ale boję się że go jeszcze bardziej zniszczę przód mojej mp5-tki.Może komuś to pomoże mój karabin to WELL R5B.Może w tym modelu nie można zdjąć tej muszki. Mogę porobić dokładniejsze zdjęcia czy co ś byle by pomogło te muszkę to wktórą stronę odciągnąć czy coś,bardzo bym prosił o jakieś rady. EDIT Problem rozwiązany,bardzo pomocny w tym był pan ze sklepu w którym karabin został zakupiony www.cog-asg.com.Polecam ten sklep,kontakt i obsługa fachowa,gdzieś jeszce o tym skrobnę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts