Kruku Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) witam. niestety wyłamałem ząbek do zaczepiania maga w gnieździe od rk 02 firmy dboy. jaki moge kupić magazynek hi cap lub mid cap zeby mi pasowaly do tej broni? słyszałem że nie wszystkie są kompatybilne... Edited August 21, 2008 by Kruku Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Hicapy Boyi pasują idealnie. Quote Link to post Share on other sites
Kruku Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Hicapy Boyi pasują idealnie. zgadzam sie ale chodziło mi o magazynki innych frim niz boy Quote Link to post Share on other sites
pajpa Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) To samo pytanie. Jakie magazynki? Wraz z Przyjaciolmi zakladamy mala druzyne ASG. Na poczatek wyposazylismy sie w karabiny firmy Di-BOYS (ten jest moj - http://www.customs.pl/produkty.php?product...amp;cat_link=3). Nie chce uzywac magazynkow hi-cap, dlatego chce wyposazyc sie w magazynki mid-cap, low-cap lub real-cap. Kupilem dwa magazynki mid-cap - jeden to magazynek Mid-Cap - AK 74 Black - 120 - VFC, drugi Mid-Cap - AK 74 Black - 100 - MAG. Oba nie pasuja do mego AK. Jeden z nich na docisk wejdzie. Jakiej firmy magazynki mam szukac, i ewentualnie gdzie je moge kupic? Z gory dziekuje za rade i pomoc. Edited September 5, 2008 by pajpa Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Każdy model wejdzie, jak spiłujesz zatrzask w replice. Poza tymi nowymi magazynkami Marui oczywiście... Quote Link to post Share on other sites
Hilder Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Jakiej firmy magazynki Mid-Cap są najlepsze do RK 02?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts