zarzycki_adam Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Witam Co mam wymienić w snajperce aby waliła 620 fps-ami i byłe bardzo precyzyjna (tu napewno preclifa). Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdro. Link to post Share on other sites
METEOR Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Jeste temat o tuningu tej repliki . Ta replika nigdy nie będzie walić bardzo precyzyjnie ;p przy takiej mocy na dalekich dystansach. Po co Ci taka moc (wiedze że jesteś nowy ;p ) ? Link to post Share on other sites
zarzycki_adam Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 no masz racje moze troche pszesadziłem ale myśle gdzieś o 550 fps i precyzyjnych strzałach na 40-50 m(nie bede nażekać na odchyły po 4 cm ) :D Link to post Share on other sites
Shadow Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Był (i podejrzewam, że jest) temat - gigant o tuningu tej repliki. Rusz 4 litery i sobie poszukaj. Link to post Share on other sites
zarzycki_adam Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 no to teraz coś innego która prec lufa będzie lepsza?? ta? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2989 czy ta z machinegun.pl?? Lufa precyzyjna 6.04mm do KJW Ruger MK1 Carbine Lufa z pokryciem tytanowo-teflonowym zapewniająca najwyższą trwałość i niezrównanie niski opór tarcia. Dzięki optymalnej średnicy 6.04mm ryzyko zacięć jest niższe, niż w lufach 6.03mm. Waga: 80g Materiał: metal Długość: 418mm Pasuje do: KJW Ruger MK1 Carbine. Link to post Share on other sites
Hajdi Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Może czasem ktoś powie że jestem debil,ale dla mnie to to samo :roll: naprawdę poczytaj tamten temat. Nawet link dam : PROSZĘ Link to post Share on other sites
Antol Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Człowiek z urlopu wraca, a tu takie kwiatki. Zamykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts