Kelly Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Dzień dobry, mam problem z moją 16'stką. Dokładnie to żaden (gp, ca, boyi, tm,jg,pj) magazynek nie podaje mi kulek, co zaczęło się nie tak dawno temu. Byłem na serwisie u kolegi (serwisant capri) i niestety nic nie potrafił poradzić, próbowałem z nim ustawiać, czyścić, smarować ale nic, podejrzewam, że to wina komory 2 częściowej, z tym, że jest założona tak jak powinna. Zauważyłem jedynie, że kulka po wejściu do komory ma jakby problem z wylotem, myślę tak ,ponieważ po odwróceniu karabinu kulka też nie chce wylecieć przez około 5 strzałów tak jakby ją coś blokowało. Nie wiecie w czym jest problem? Emka jest stockowa, zmieniłem jedynie cylinder na typ 0 oraz gumkę na marui. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Czasami komora wchodzi zbyt głeboko i jej krawędź blokuje otwór, przez który kulki są pobierane. Wystarczy zrobić mały skosik i powinno pomóc (jeżeli to jest przyczyną). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts