Dzwonek Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Mam takie konkretne i krótkie pytanie do posiadaczy tej kabury: http://www.gunfire.pl/product-yid-11521907...owa-czarna.html Co to jest po prawej, bo mam tą kaburę od jakiegoś czasu i dalej nie mogę rozpracować do czego te paski mogą być ? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 np paski do przytroczenia noża ?? wiele ma w tej chwili specjalne kaburki z dorobionymi miejscami przez które przeciągniesz taśmy i się trzymają. CRKT, S&W itp Quote Link to post Share on other sites
Dzwonek Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 Aha, no niestety, ja mam nóż firmy Buck, więc przy nieprzystosowanym pokrowcu nie idzie go przyczepić tak, aby się nie majtał. A może macie jakieś patenty na przyczepienie "na twardo" tych nieprzystosowanych noży ? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Izolka. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Igła i nici tudzież pochwa własnej roboty z cordury. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts