Lechia Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 TEAM FALL BACK! Ok to będzie mniej więcej tak..... uczestnicy są podzieleni na 3 grupy: 1.oddział Alfa około 3 osoby i jeden ranny* 2.oddział Bravo 4-6 osobowa drużyna 3. "i terroryści" około 8 -15 osób Przypuśćmy ze oddział "Alfa" jest pod silnym ostrzałem i ostatkami sił chroni sie przed "terrorystami" w budynku/bunkrze/okopie zadaniem oddziału "Bravo" jest jak najszybsze dotarcie i wsparcie oddziału alfa a później odstawienie ich do punktu ewakuacyjnego (aby misja sie powiodła muszą przeżyć przynajmniej 2 osoby na 4 osobowy oddział Alfa). "Terroryści" wygrywają w momencie gdy wykończą oddział Alfa.... !!! Oddział Alfa i "terroryści" zaczynają w tym samym momencie, oddział Bravo 5-10 min później!!! *Ranny członek oddziału alfa jest silnie ranny i nie może sie bronic ani chodzić! trzeba go przetransportować do punktu ewakuacyjnego Link to post Share on other sites
Foka Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Wspaniały scenariusz, długo nad nim myślałeś? Link to post Share on other sites
Lechia Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 nie w sumie to siedziałem w kiblu i go wymyślilem Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Wspaniały scenariusz, długo nad nim myślałeś? MI się tam podoba tylko bardziej pasuje do somalijskich budynków a nie ruin w lesie...ale ok Link to post Share on other sites
thor_ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 A ja myślę że zamaist w kiblu się skupiać nad scenarem to lepiej skup sie nad tym po co tam poszedłeś... :wink: Link to post Share on other sites
bobek28 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Wspaniały scenariusz, długo nad nim myślałeś? Ironia? :-o A swoją drogą przecież to zwykła jebanka, tylko z podziałem na trzy drużyny. W kiblu powinieneś "skupić" się na czym innym bo zatwardzenia dostaniesz. Link to post Share on other sites
Foka Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 przecież to zwykła jebankaWłaśnie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts