pitaporek Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 http://taiwangun.com/?str=product&prId=690 Ma ktoś może te gogle? Zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy są dobre. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Kulki zatrzymają ale gorzej z komfortem noszenia i parowaniem. Quote Link to post Share on other sites
Krzemq Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Kolega ma, zakładałem je. Jeśli chodzi o wytrzymałość to są dobre, ale gorzej właśnie z komfortem i parowaniem. No źle się nosi :P Gogle straszni parują. Kolega wygryzł ( tak, wygryzł ;d ) parę dziurek w gumie takiej, ale nadal parują aczkolwiek nieco mniej. Raczej nie polecam :P Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Jeśli podoba Ci się ich wygląd/cena(bo nie wiem jakie możesz mieć inne pobudki do zakupu tego) to poszukaj lepiej Uvexów Ultrasonic- sa podobne, w podobnej cenie, mocne i sprawdzone. I nie parują, choć to kwestia dość indywidualna. Quote Link to post Share on other sites
Dominik101 Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Nie dawno je kupiłem jeszcze nie przetestowałem, ale ogólnie są dobrze wykonane, i jak się zapewni dobrą wentylacje to nie parują. :) Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 (edited) Mam te gogle i są dobre, kulki zatrzymują, tylko no właśnie parują... z szarym mydłem próbowałem to raczej nie parowały, ale po jakimś czasie już tak i obraz mniej wyraźny był(przez mydło)... Ma ktoś może jakiś sposób żeby te gogle mniej parowały ?? Gdzieś dziury porobić czy coś ??? Edited December 29, 2009 by Paniszer Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Ale żeś kotleta odkopał stary... Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=31304 Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 (edited) No to co z tego, że odkopałem może ludzie kupują te gogle i może ktoś znalazł jakiś sposób, aby te gogle były "lepsze(wygodniejsze) w użyciu". Majkel ten temat prawie cały przeczytałem już dawno, a ja się pytam o sposób z jakimś przepuszczaniem powietrza czy coś i jak to można zrobić, bo jak używałem szarego mydła to po jakimś czasie pot osadzał się na szybce i widoczność jest chu...do dupy. A jak się przetrze je to zmywa się mydło i gogle zaczynają parować dlatego też pytam o jakiś sposób. Nadal czekam na jakiś sposób. Edited December 30, 2009 by Paniszer Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Kup porządne okulary od bolle'a i po problemie - mają antifoga - a jak zaczynają parować to wyrzuć i kup kolejne identyczne. Ja pierdziu - okularki kosztują 40-50PLN i spokojnie poużywasz ich od wiosny do zimy, a na nowy sezon kup nowe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts