jakubbudz Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) witam mam problem z m16 p&j z metalowym body src mam założoną metalową komore hop up i do tego gumka guardera wszystko pięknie jakby nie to że karabin strzela na 25m i do tego ma taki rozrzut że z 15m nie można trafić seriąw 20cm słupek ;/ myślicie że przez gumke i komore hop-up może tracić tyle mocy ?myślicie że taka komora mi pomoże : LINK i do tego zmiana gumki na taką :LINK ? pozdrawiam licze na odpowiedz ( której potrzebuje szybko) :-F Edited September 11, 2008 by jakubbudz Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 no nic zamówiłem komore i gumke guardera jutro jade odebrac zobaczymy czy pomoże :wink: pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Stopczas Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 To może być wina gumki(może być uszkodzona). Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 bo wymianie komory i gumki widac poprawe nie dość że kiedyś nie przebijała nawet ścianki od puszki to teraz przebija nawet jej denko :P wiec duże znaczenie w mocy i celności ma hopek :P a na przyszłość dość bliską planuje zakup precki i bedzie dobrze . pozdr Quote Link to post Share on other sites
jakubbudz Posted September 13, 2008 Author Report Share Posted September 13, 2008 ale mam jedno pytanie jeszcze mam ak74 cyma 0.31 nie ma jakiegos tam wielkiego przebiegu i wszystko ladnie ma nową komore hop up gumke i wlasnie nie przebija nawet ścianki od puszki czy tu winny jest gb ? ( powiem jednak ze mozna wycelowac w słupek o szer 10cm z 30>40m wiec nie jest źle . czekam na odpowiedzi pozdr :-P Quote Link to post Share on other sites
tork Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Mocy repliki chyba nie sprawdza się w sposób czy przebija puszke :roll:. Może poprostu udaj się z repliką na chrono i tam się okaże czy ma mocy mniej niż powinna mieć. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Spadek mocy to może być wina wielu czynników. Objaw polegający na nie przebijaniu denka puszki nic nikomu nie powie o usterce. Akurat komory SRC są bardzo dobrymi komorami, więc raczej to nie tu był wałek. Spadek mocy to może być wina wielu czynników. Objaw polegający na nie przebijaniu denka puszki nic nikomu nie powie o usterce. Akurat komory SRC są bardzo dobrymi komorami, więc raczej to nie tu był wałek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts