P_I_O_T_R_E_K Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Witam ;-). jako iż jest to mój pierwszys post na WMASG (mimo że gram w ASG już kilka lat) pozwole sobie na przedstawienie się. Mam na imię Piotrek, mieskzam w Pilznie (koło Dębicy, woj podkarpackie), działam w grupie M.G.R.T. gdzie mam zaszczyt pełnić role D-cy. Przepraszam ze wam tu "smęce" i zbaczam z tematu, już przechodzę do rzeczy... :) Interesuje mnie czy ktoś robił już albo przynajmniej wie co nieco na temat jak stworzyć strój kamuflujący typu " Yowee" (zdjęcia stroju znajdują się na portalu SPECOPS (http://www.specops.com.pl/main.htm) a dokładniej w dziale o zielonej taktyce, artykuł "maskowanie" zdjęcie 2 od góry. Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam wszystkich ASGowiczów :-) Link to post Share on other sites
grecki Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 od kilku lat? poszukaj na forum pod "Ghillie" Link to post Share on other sites
SIERRA_2 Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 kolega nie pyta o ghillie tylko o yowee a to 2 różne rzeczy, jeśli ktoś robił niech pomoże koledze :) ja sam tylko ghillie robiłem :) Link to post Share on other sites
grecki Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Ghillie i yowee to nie są dwie różne rzeczy. Nawet na tej podanej stronie jest wymiennie użyte. To co jest tam na zdjęciu robi się doszywając kawałki materialu do gotowych elementów ciuchów albo nieudolnie próbuje się zszyć kombinezon bez doświadczenia i samo wyjdzie ;) ale czegoś takiego się raczej nie stosuje bo nie jest skuteczne - nie rozbije sylwetki człowieka tak jak powinno... frędzle są efektywniejsze. Link to post Share on other sites
Recommended Posts