chiefie Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 (edited) Pogmerałem trochę ale niestety nigdzie nie ma konkretów, a rozchodzi mi sie o to czy Colt 1911A1 dobrze leży w M12 Bianchi, bo coś gdzieś słuchy mnie naszły, że nie bardzo, bo jest ona stworzona pod M9 i bardziej pod Colta pasuje UM84, problem w tym, że ta druga jest raz, że droższa a dwa, że trudniej dostępna, dlatego bardziej by mnie ucieszyła nowina, że M12 też dobrze leży a jak to jest w praktyce, ktoś ma doświadczenie i może pomóc? pozdro. PS. A przy okazji ktoś wie jakie mają oznaczenia te małe ładownice na magazynki do boczniaka które mają identyczny system zapięcia jak ten przy kaburze? Słyszałem że to M1025 czy M1030 ale coś nie bardzo mogę o tym znaleźć informacje. Edited September 13, 2008 by chiefie Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Ja nosze czasami colta w M12 i wszystko jest spoko. Siedzi dobrze, wyjmuje sie milutko, nie ma najmniejszego nawet problemu. Quote Link to post Share on other sites
ilian Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ja mam M12 i noszę w niej tylko 1911. Jak napisane wyżej. Wszystko ładnie pasuje i dobrze się obsługuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts