konrad_kojee Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Posiadam replikę ak-74m Boyi (model RK-05) od Krakmana. Niestety muszka lekko lata w lewo i w prawo przy poruszaniu bronią. Czy to jest normalne w tym modelu? Czy ktoś posiada ten sam problem? Jaki jest sposób na "przytwierdzenie" muszki? Czy można ją jakoś doręcić? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
penio151 Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Klej, młotek, śrubokręt, izolka, duck tape, mąka i ślina, kosz na śmieci...niepotrzebne skreślić. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Ja mam tak w emce (składana muszka),ale i tak celuje na czuja. Nie przejmuj się Quote Link to post Share on other sites
Badtrip Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 fajna odpowiedz ; ] ja jednak zamiast godzić sie z problemami wolę je rozwiązać, u mnie muszka była krzywa więc zgodnie z radami na necie wybiłem piny mocowania muszki ( na logikę może twoje piny są za małe jeśli rusza się całe mocowanie ) i ją ustawiłem a sam cycek muszki też mi się gibał ale wystarczyło lekko go dokręcić w prawo ;] Quote Link to post Share on other sites
StoorM Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ja po zakupie ak47 BOYIa na krakmanie mialem identyczną sytuacje. Pomogl mi idealnie kawałek papieru i głowa ;) teraz nawet nie drgnie :) Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 JB Weld - dobry na wszystko... Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Wybij bolce, zdejmij muszkę, odtłuść, eksperymentalnie dobrać długość kawałka taśmy izolacyjnej położonego między mocowaniami pinów na lufie. Posmarować wazeliną techniczną, założyć muszkę, wbić bolce. Nie powinno się ruszać (u mnie się nie rusza). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts