qbas187 Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 gdzieś właśnie 35-40mm średnica i 195-200 długośc to to co bym chciał Quote Link to post Share on other sites
qbas187 Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 (edited) http://taiwangun.com/?str=product&prId=898 to powiedzcie mi szybko cze ten będzie pasował,chce żeby był szczelny,to najważniejsze Edited September 21, 2008 by qbas187 Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Najlepiej to weź coś z silesia-factory.pl ;-) Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 a co mi tam, zareklamuje sie: http://www.silesia-factory.pl/eco-40x200-p-43.html i taniej troche i sprawdzone :) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Mam małe pytanko. Czy jak zamontuje tłumik np: 35x200 ale połowe jego zajmować będzie precka to czy cokolwiek on da w sensie wyciszenia??? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Tak. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Hehe dzięki za szczerą i wyczerpującą odpowiedź Lambert :-P :-P Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Chodzi o to że dźwięk bezpośrednio nie wydostaje się na zewnątrz tylko do tej gąbeczki. Nawet 10 cm tłumik wygłusza, choć z doświadczenia wiem że nie najlepiej. xD Pozdrawiam PS gdyby na tłumikach silesi nie trzeba było samemu robić oznaczeń to już w ogóle było by super. xD Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 No właśnie zastanwiam się nad dwiema opcjami: 35x200 lub 250mm, Silesii oczywiscie 8-) Chcę aby cos troszeczke dał ten tłumik oprócz schowu lufy :-P , tylko znowu nie widzi mi się latać z takim dlugim masztem.... Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Przepraszam ale muszę: zrzędzisz!! I szczerze zobacz. Temat jest o tłumiku do g36c a Ty nam tu opisujesz co będzie jak sam sobie kupisz do .... swego super guna. Odpuść... Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) Nie nie nie ja tylko się pytalem czy gdy w sposób normalny użyta zostanie tylko część tłumika to spełni swoje zadanie. Weszliśmy w temat Silesii takze przy okazji podczepiłem się widzę, że czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja najmocniejszą stroną...Polecam na przyszłość czytać temat od początku.Pozdrawiam P.S: A tak na marginesie ten twój post nic nie wprowadzil do tej rozmowy...Ni z gruchy ni z pietruchy :-P :-P Edited September 22, 2008 by rumak Quote Link to post Share on other sites
qbas187 Posted September 23, 2008 Author Report Share Posted September 23, 2008 gadałem z krakmanem i tłumiki od G&G nie pasują do g36c pozdro Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Rumak! Nie żeby coś ale mnie trochę drażnisz! Chcę trochę porządku na forum. A czytania ze zrozumieniem to Ty mnie nie ucz. Odpowiadając na Twoje pytanie: Dłuższy będzie lepiej tłumił- skoro 20 cm materiału tłumiącego daje najlepszy rezultat to .... zależy jaką długą będziesz miał lufę. No takie skomplikowane to to nie jest... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts