MaksymilianK Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) Jako, że zakładam mój pierwszy temat na WMASGu, witam serdecznie pozostałych użytkowników :) Po roku zabawy w ASG chcę rozpocząć tak szeroko omawiany na forum żywot airsoftowego snajpera i, słusznie czy nie, zabieram się do tego z MB-01 sniper set (L96) firmy WELL. Na chwilę obecną ma sprężynę M145, lunetę Tasco 3-9x40 i dwójnóg (BOYI). Zależy mi na maksymalnym zwiększeniu skutecznego zasięgu mojej repliki i tu pojawia się pytanie i prośba o pomoc – co powinienem zrobić waszym zdaniem by osiągnąć powyższy cel? Z góry dziękuję za odpowiedzi oparte o wasze bogate (w sumie, to jakiekolwiek) doświadczenie i wiedzę, miło widziane będa też sugestie dotyczące innych aspektów upgrade'u repliki (malowanie mam już za sobą, więc ten element pomińmy ;) ). Pozdrawiam, Max PS - Cenna by też była rada jakich kulek powinienem używać, dysponuję białymi 28 i ciemnymi 30 oraz 36. Dzięki ;] Edited September 17, 2008 by MaksymilianK Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Lufa. Wg. mnie jak najdłuższa i jak najciaśniejsza :). Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Zacznij od komory hopa PDI . Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Zacznij najpierw od czytania regulaminu, Temat przenoszę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts