Chomikos Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Witam szukam maga do m4r7 wella jakiej firmy będzie pasował? obojętnie jakiej pojemności . Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Sorki.Kup jakąś lepsza replikę w standardzie Marui i ciesz się wszystkimi magazynkami. Quote Link to post Share on other sites
Chomikos Posted September 20, 2008 Author Report Share Posted September 20, 2008 czyli nie ma szans na nowy mag... ?/ aj... Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Najlepsze, ze ta replika jest w standardzie marui. Wiem bo miałem, tuningowałem i bawiłem się. Nawet przymierzałem magazynki. Niestety, żaden nie pasował. Well zrobił gniazdo o ciutkę za małe. Quote Link to post Share on other sites
Chomikos Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 (edited) męczę się z tym magiem na szczęście pasują bebechy z innych magazynków. za co jest odpowiedzialne takie małe ołowiane "wachadelko"? wcześniej tego nie miałem a jest w kazdym innym magu. i co moze byc przyczyna podawania dwóch kulek.? Edited September 21, 2008 by Chomikos Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Podawania?? Komora hopka Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Ciężarek odpowiada za to by mag nie "ruszał z kopyta". Dzięki temu spręzynka rozkręca go nieco wolniej i nie podrzuca jedynie kulek w środku. Quote Link to post Share on other sites
warhail Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Wydaje mi się, że Cyberguny mogą pasować bo mają podobny wysoki "kołnierzyk" przy wyjściu kulki z maga do komory, a inne mają niski wysoki http://www.military.pl/cyber-gun_161m/cybe...-bax_3752t.html niski http://taiwangun.com/?str=product&prId=89 ale to są tylko moje przypuszczenia. Quote Link to post Share on other sites
egock Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Kiedyś ktoś pisał że po spiłowaniu fragmentu na tylniej części gniazda magazynka pozwala wsadzić wszystkie magazynki, ale nie potwierdzam.. Sam kupiłem po prosut 2 dodatkowe magi Well'a:D Przy czym jeden jest wadliwy, drugi wybrakowany, a wszystkie trzy na świeżo naładowanej baterii Intellect'a nie nadążają podawać magazynków na 'auto'.. :/ A komentarze pokroju 'kup se lepszą replikę' panie Borol se wsadź do nosa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts