callidionis Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Nikt nie wyraził jeszcze swej opinii o tym sklepie, więc pozwolę sobie być pierwszym, który to uczyni. 16.09.08 zamówiłem w owym sklepie cm031c. Zapłaciłem z góry gdyż tak było mi wygodniej. Przelew został zaksięgowany następnego dnia a ja z uśmiechem wyczekiwałem kuriera (dostawa w 24 godz.). Czekałem do dziś tzn. do 22.09.08 czyli dokładnie tydzień. Okazało się, że opóźnienie nie było winą kuriera. Oprócz tego mogę się przyczepić tylko do tego, że w pudełku z repliką nie znalazłem karty gwarancyjnej. Poza tym ok. Ceny w metalgun.pl potrafią być konkurencyjne lecz jest to młody sklep a jego obsługa musi mu wyrobić dobrą opinię. Ja mogę ocenić ich na 3 w skali szkolnej. Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ten sklep to jakaś porażka. We wtorek dnia 18.11.2008 złożyłem zamówienie na replikę AKS-74U firmy Boyi, przesyłka kurierska za pobraniem. Przy zamówieniu zaznaczyłem że zależy mi aby replika doszła na weekend. Zamówienie potwierdziłem emailem zaraz po jego złożeniu. Przez następny tydzień sklep nie kiwną palcem przy zamówieniu, w trakcie tego czasu status zamówienia nie zmienił się, ciągle pozostawał jako "przyjęte". W końcu dnia 24.11.2008 napisałem email z pytaniem co się dzieje. Czekałem 24 godziny, potem wkurzony anulowałem zamówienie (nie mam cierpliwości do takich rzeczy, wolałem uniknąć dzwonienia i wysłuchiwania dziwnych tłumaczeń), odpowiedzi nie doczekałem się aż do dziś i pewnie się już nie doczekam. W efekcie replikę zamówiłem u konkurencji gdzie została wysłana w bardzo krótkim czasie i praktycznie jutro do mnie dotrze. Ja rozumiem 2-3 dni opóźnienia, tam też pracują ludzie ale żeby tydzień. Mogli odpisać lub zazdzownić. Ciekawe podejście do klienta. Quote Link to post Share on other sites
adamek_3 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Tragedia kolejny sklep w którym kupuję i kolejna porażka ! zamówienie przyjęte kilka dni temu i do dziś cisza zero odpowiedzi na maile ! całe szczęście że zamówiłem za pobraniem. Nie polecam Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 http://www.metalgun.pl/O-nas-cabout-pol-37.html http://www.taniemilitaria.pl/sklep/onas.php Może dlatego ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 http://www.metalgun.pl/O-nas-cabout-pol-37.html http://www.taniemilitaria.pl/sklep/onas.php Może dlatego ? Pozdrawiam O ja pierdziele... Dzieqwa za to :uśmiech: ... Już rozważałem nad jakimś zakupem tam, a tu zong! ... Brr od tej chwili zaczynam sprawdzać adresy itp. o sklepach.. zwykle nie zwracałem na to uwagi :strach: ... Nigdy metalgun... Quote Link to post Share on other sites
pabloSrebniak Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 W tym sklepie zakupiłem AKS-74U firmy dboi.... przesyłka w ciągu 2 dni.... niestety zaciekawiła mnie naklejka....... " TANIE MILITARIA.pl" ale jak narazie wszystko ok... Quote Link to post Share on other sites
Majorwhisper Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 No cóż... z przesyłką spóźnili się kilka dni (zamówiłem w środę, czekałem do następnego czwartku KURIEREM). Na szczęście towar ok. W paczce znalazłem również ulotkę reklamową "Tanie Militaria" :-P Quote Link to post Share on other sites
trema Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Dwa tygodnie temu zamówiłem karabinek,niestety zapłaciłem przelewem od tamtej pory zero kontaktu.Nie odpowiadają na meile nie można się dodzwonić poprostu zapadli się pod ziemię ,w poniedziałek składam doniesienie na POLICJĘ . Pierwszy raz się spotykam z takim olewactwem.Odradzam sklep. Quote Link to post Share on other sites
Davidos Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Może napisz na maila do tanichmilitari opisując całą sytuację. Ponieważto jest jeden sklep :-F Nie sądzę żeby starali się oszukać prawdopodobnie jest jakiś problem z kontaktem. Pozdr Davidos Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts