MATHEUS_PL Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Hejka, rozmontowałem kolbę składaną do MP5 i nie mogę jej złożyć: Fimik: http://www.wrzuta.pl/film/jEWXobZMrz/mp5a5_j_cyma Problem polega na tym, że gdy włożę mocowanie do pasa w kolbę to jej nie wsunę na PMa bo te bolce z mocowania przeszkadzają, i mam prośbę :-F Niech ktoś powie jak założyć kolbę na mp5 :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Kurde, nie rób problemów, u mnie zeszła i weszła z powrotem bez trudu, trzeba tylko pociągnąć ten druciany pałąk od pasa do góry, tak żeby był pionowo, a nie na ukos. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Dokładnie, trzymaj je pionowo i zwróć uwagę czy Ci się przypadkiem nie zamieniły te mocowania, bo są różne po obu stronach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts