Mahud92 Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Witam! Mam(a w zasadzie nie ja tylko kolega) taki problem, że po naciśnięciu spustu nie można go w ogóle ruszyć, siedzi mocno jakby na blokadzie, choć jest wyłączona. W środku nie rozkręcałem repliki, ale wydaje i się, że coś z tłokiem, jakby się zablokował z przodu. Tylko jak odwróci się replikę to bo mocnym naciśnięciu strzela. Jeśli ktoś miał taki problem, lub wie co może być przyczyną to proszę o odpowiedź. I jeszcze jedno, jak replika jest na gwarancji, to wysyłać czy samemu spróbować naprawić(z tym, że kupiona na gunfire.pl, a z tego co słyszałem to długo się czeka na powrót guna z "serwisu") Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Znając życie to pewnie ułamany został kawałek przerywacza, który wpadł między kostkę stykową, a oprawę powodując blokadę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts