Vasili Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Witam ostatnio chciałem przeczyścić lufę, więc ja wyciągnąłem. Wyczyściłem i ok, potem chciałem zobaczyć jak wyciąga się zamek (całą cześć co jest z risem, nie wiem jak to opisać). Robiłem wszystko według instrukcji, wyciągnąłem taki zatrzask nad komorą magazynka. Ładnie i gładko poszło, zobaczyłem i poskładałem bez problemu. Ale patrze później i widze, że ten pin nie trzyma się i gdy przechylam broń na bok on wyjeżdża. Boje się, że go zgubie i będzie problem. Może wiecie jak to naprawić, lub co jest przyczyną? To ten zatrzask (pin): http://img100.imageshack.us/my.php?image=61688219bn6.jpg Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Tego "dzynksa" nie wyjmuje się tylko wciska na jakiś 1cm (powinien być wyczuwalny opór). Jak go wyjąłeś to bardzo możliwe, że spadła mała metalowa blaszka, która blokowała ów "dzynks" przed wypadnięciem. Quote Link to post Share on other sites
Vasili Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Jak ją rozpoznać i naprawić? Quote Link to post Share on other sites
Vasili Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 Nie mogę edytować. Ok, naprawiłem temat zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts