wladek00 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Chciłbym dokupić do mojego Glocka oo KSC lufę z gwintem i tłumik, jednak zastanawia mnie jak to będzie działać przy ruszającej się lufie w tym pistolecie... Czy ktoś miał w rękach Glocka po takim tuningu, jeśli tak to jakie wrażenia ?? Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Nie polecam takiego zestawu. Lufa strasznie trze pod ciężarem tłumika o zamek. Acha, wrażenia: nie dość, że zamek standardowo porusza się niezbyt szybko (2-letni KWA z metal. konwersją G&P) to z tłumikiem jest jeszcze gorzej. Pomijam już to, że pistolet i tak strzela głośno. Edited October 14, 2008 by lemonzawodowiec Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 Dzięki za odpowiedź mi chodzi bardziej o wygląd niż o redukcje dźwięku, ale skoro sa takie problemy przy strzelaniu to chyba z tego zrezygnuje.. swoją drogą to mogliby sprzedawać Glocki w wersji z gwintowaną lufą, wtedy bym się skusił na przejściówkę i tłumik, ale jak mam wydawać 120 zł na samą lufę, która się przyda tylko do polepszenia wyglądu pistoletu leżącego na biurku to to jednak za dużo:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts