halfik Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Panowie, przypadkiem nie kupujcie tej maski: maska tak wyglada siatka po strzale z repliki 350 fps Quote Link to post Share on other sites
kupolud231 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Człowieku - dałeś czadu i tyle , każdy wie że takich masek się nie nosi - chyba oprócz Ciebie ;) Quote Link to post Share on other sites
halfik Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Człowieku - dałeś czadu i tyle , każdy wie że takich masek się nie nosi - chyba oprócz Ciebie ;) to albo za duzo pije, albo ostatnio widzialem kogos w bardzo podobnej masce ;] Quote Link to post Share on other sites
kupolud231 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 To wytłumacz mu żeby tego nie nosił. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Tłumaczenie nie do wszystkich dociera. Ja musiałem kiedyś od jednej osoby "pożyczyć" maskę i przestrzelić ja aby pokazać reszcie posiadaczy masek aby je wywalili. Ja wiem, że błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli, lecz takie osoby ciężko znaleźć :wink: Quote Link to post Share on other sites
halfik Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Ja maske kupilem wlasnie po tym, jak zobaczylem 1, pozniej 2 takiego czlowieczka na strzelance. No, ale bez testow na paszcze nie zakladam i troszke sie zdziwilem. Myslalem, ze wszyscy cenia sobie swoje oczy i nim zaloza okulary, google, czy maski - testuja czy to wytrzyma pare kulek z bliskiej odleglosci. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts