wilku002 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Witam :) Niedawno kupiłem używanego ak74 cymy kałach nie jest nowy i ma parę wad po starym użytkowniku. Pierwsza wada to taka że kolba w której umieszczona jest bateria jest "dziurawa" czyli z tyłu ma takiej zatyczki i jak się przechyli np kałacha do dołu to bateria wypada z kolby :wink: , jak temu zaradzić , zakleić taśma czy co ? Drugą wada już właściwie jutro będzie naprawiona i tu mam takie pytanie styk w kolbie z baterii odchodzący jest trochę na końcu porozrywany , nieuformowany jednym słowem nie mogę go połączyć z innym drucikiem, i jutro przyniosę baterię do elektryka aby mi to zlutował czy wymienił kabelek, czy elektrycy to zrobią jak tak to za jaką cenę w takim serwisie elektronicznym ? Pozdrawiam :) Edited October 19, 2008 by wilku002 Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Sam sobie odpowiedziałeś: 1. zakleić taśmą lub popatrzeć na www.taiwangun.com za stopką. 2. iść do elektryka by ci zrobił na cacy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts